Uw winkelwagen is leeg!

Bakayoko september om terug te keren van een blessure

13-07-2017 0
Premier League transfermarkt deinende, Manchester United, Chelsea en Manchester City en andere reuzen van het team voor het nieuwe seizoen van de Premier League titel race in een felle wapenwedloop, komende Tyrant Everton Howard bleef ook in te kopen. Wei Mian kampioen Chelsea, maar nu een aantal hoofdpijn, Howard raakte rivalen Manchester United 90 miljoen pond zal worden gesneden Loukakou Hu, maar Conti is momenteel de nummer een doelwit op de transfermarkt - Monaco middenvelder Bakayoko, volgens "The Sun" rapporten, is ook waarschijnlijk tot voetbalshirt bedrukken september officieel de strijd aan te gaan.
 
De krant zei dat hoewel de Franse middenvelder zeer dicht tot 35 miljoen pond is geweest prijs Conti toegetreden tot de ploeg, maar zijn recente proces van overdracht is getroffen door een knie-operatie vorig seizoen, kan worden gekwetst tot september meer comeback. Niet alleen dat, Bakayoko met Chelsea op de loononderhandelingen zijn er enkele verschillen.
 
Chelsea hoop Bakayoko kan gaan naar China en Singapore voor maandag om deel te nemen in de komende voorseizoen, lichamelijk onderzoek en formeel ondertekend door het team. Maar zijn knieblessure is nog steeds reden tot bezorgdheid, hoewel Bakayoko, heeft geprobeerd om te herstellen. Erger nog, een keer met succes zijn toegetreden, Bakayoko waarschijnlijk zal Chelsea nieuwe seizoen, de eerste drie Premier League wedstrijden, respectievelijk tegen Burnley, Tottenham en Everton missen. Koop voetbalshirts, om hen te steunen.
 
Het is het vermelden waard dat, "The Sun" is ook gebleken dat Manchester United Chelsea Lukaku na prooi, "Crosses" Conti is waarschijnlijk dezelfde fouten te herhalen, zal ook overhandigen Bakayoko.