Uw winkelwagen is leeg!

Everton hoop vervolgens Rooney

07-07-2017 0
Rooney was Manchester United sterren afgelopen jaren heeft de banner, maar nu is de brutale feit is dat Rooney bij Manchester United heeft geen vooruitzichten, terwijl de Rode Duivels om met succes schoon Rooney, ook spellen volle kracht.
 
"Daily Mail" onthulde, en nu eindelijk een team bereid zijn om Rooney te nemen, mollig ex-club Everton, Rooney hoopt om terug te verwelkomen deze zomer. Toffees Manchester United aanbod is 10 miljoen pond, Rooney uit het weekloon is £ 150.000. Voor Manchester United, kan Everton oprechtheid van het bod worden omschreven als vol.
 
Echter, Manchester United maakt zich zorgen Wayne Rooney kan niet met succes voetbalshirts deelnemen aan Everton, dus de Rode Duivels besloten om toe te voegen een assist om de deal te geven. "Daily Mail", zei de Manchester United besloten geen transfersom Everton, de Rode Duivels te ontvangen dat dit kan Everton toen Rooney en bespreken individuele contracten, lonen hebben meer ruimte.
 
Nu, weekloon tot 23 miljoen pond Wayne Rooney bij Manchester United, Manchester United besloten om Everton 10 miljoen pond transfersom te verwerpen, die in staat zijn om uit te maken van een meer lucratieve contract Rooney zal zijn, Rooney knikte de waarschijnlijkheid van zo'n oneindige ook toeneemt. Het kan worden gezegd, om succesvol schoon Rooney Manchester United en maakte alle inspanningen.
 
In het afgelopen seizoen, Wayne Rooney in de Manchester United verloor de hoofdlocatie. Rode Duivels voorbij de eerste kaartspelers, dan in de schemering goedkope voetbalkleding staat vullen 31 jaar oud, heeft hij niet voorwaartse snelheid te spelen, zijn technische kennis is niet genoeg om het middenveld te spelen, dus Mike Mussina stond slechts Rooney. Nu deze situatie, misschien voor Rooney van Manchester United, de break-up is de beste keuze voor hen.