Uw winkelwagen is leeg!

Frankfurt thuis wint

04-11-2017 0
2017-18 Bundesliga seizoen elfde ronde. Frankfurt 2 tot 1 over Bremen. Bremen 11 ronden, 5 remises en 6 verliezen nog steeds moeilijk te winnen. De eerste 17 minuten zette Ray Beach de leiding voor Frankfurt. De eerste 25 minuten maakte Moisande gelijk aan de score. De eerste 89 minuten brak Harar de overwinning. Het spel, de Chinese speler Zhang Yu Ning, kwam nog steeds niet op de grote lijst van Bremen.
 
Bremen start van het seizoen de fase staat van de armen, de eerste 10 ronden van 5 gelijkspel en 5 verliezen zonder succes klassering tweede, de coach Norie dus helaas uit de klas. Tegen deze achtergrond zijn de vooruitzichten voor Frankfurt, Bremen over het algemeen laag. Frankfurt, de laatste 4 rondes 2 overwinningen en 2 blijven ongeslagen, maar de laatste twee rondes een gelijkspel. Maar omdat ze thuisvoordeel hebben, kijken ze er ook naar uit om Bremen te verslaan voor de eerste drie overwinningen voetbalshirt bedrukken.
 
Bremen ontlaadde 4312 formatie, Bartels en Max - Cruise zij aan zij, de Chinese speler Zhang Yu-ning kwam nog steeds niet op de grote lijst. Junuzovich-middenvelder, Maxim - Eistein, Bagfred en Delaney staan ​​op het middenveld. Guardlijn, Viktor Ivankovic en Moisand-partner Zhongwei, Augustinesen en Gebreiselaxi links en rechts, keeper of Pavlanka.
 
De eerste 12 minuten, Harrell pass, Steenra long-range is geblokkeerd. De eerste 17 minuten, Stendhal verzonden passeren open rivaliserende verdediging, Ray Beach linkszijdige doelman raakte de rechterbovenhoek, Frankfurt 1 tot 0 voor Bremen.
 
De eerste 19 minuten vliegen Wolf's lange afstand. De eerste 25 minuten, Bremen won een kans in de corner melee, Moisande doel geschoten in de linker benedenhoek, Bremen zal de score 1 op 1 niveau te binden. 29 minuten, Fa Laite pass, Wolf's lange afstandskeeper worstelt om de eindstreep te redden. De eerste 37 minuten, Barthes doorbraak pass, Delaney's lange afstand vliegen uit de bottom line.
 
De eerste 50 minuten probeerde Verence langeafstands verdediger te blokkeren. Drie minuten later passeerde Augustinesen het kruis en Maxime Eistein raakte de lat net boven de lat. De eerste 55 minuten stuurde Verence de bal, Boateng beperkte gebied in de links-footed breed scala van aanvallen. De eerste 60 minuten was de deur goedkope voetbalkleding van Delaney geblokkeerd. De eerste 64 minuten sloot Verence het midden van de baan in de chaos, de doelman redde.
 
De eerste 66 minuten, Wolf shot raakte de juiste post pop, miste een goede kans in Frankfurt. De eerste 74 minuten, stuurde een biografie van Virgin, Boateng header mist de rechter kolom naar buiten. De eerste 78 minuten, Keinz pass, Maxim - Egeteine ​​long-range vliegen uit de bottom line. De eerste 87 minuten, Wolf pass, Boateng's doelman werd geweigerd. Dan heeft Fa Laite ook een kans om, helaas, boven de balk te gaan.
 
De eerste 89 minuten van de wedstrijd, Ta Watta's pas creëren kansen, Haerleer bal in het doel de linker bovenhoek. Met deze leerdoel, frankfurt 2-1 thuis alle drie punten, Bremen dan start 11 nog steeds ongeslagen.