Uw winkelwagen is leeg!

Guardiola bespot Mourinho

29-09-2017 0
Manchester City-coach Pep Guardiola op donderdagavond in een interview met Gary Lineker interviews onbedoeld belachelijk speelde toen coach Jose Mourinho Manchester United, en zei: "Kijk naar Manchester United, zouden ze graag om te concurreren voor de tweede plaatsing."
 
Toen hem werd gevraagd over de perceptie van het Engels voetbal en de Premier League, Guardiola zei: "(een meer directe stijl) zal niet toestaan ​​dat de Three Lions terug naar de top, een kijkje nemen op de Engelse bar, Stones, Walker, Ali Henderson, La Lana, ze kunnen allemaal worden schoppen sublieme pass-speler. Chelsea kijken voetbalshirt bedrukken naar Tottenham te zien, kunnen ze worden geschopt van de staking, een kijkje nemen op Manchester United, zouden ze graag om te strijden voor de tweede drop "" Dit is een beetje ironie voor Manchester United? "Antwoordde Guardiola meteen," ik heb veel respect voor mijn buurman. "
 
In dit interview, Guardiola ook diepgaande analyse van hun eigen tactiek, en die oefenen hoe te omgaan met lange pas is erg saai. Stad manager verklaart het verschil tussen de Spaanse, Duitse en Engels voetbal, "er is waarde in Spanje ,, de bal zo belangrijk is in Duitsland, is een belangrijk wapen om terug te vechten. Hier, voetbal is niet de lagen van de voortschrijdende, In Barcelona zal ik niet concentreren op de tweede druppel, want dat goedkope voetbalkleding soort training is te saai, en ik heb liever andere dingen aan het oefenen. '
 
Guardiola wees erop dat hij erg blij was om Manchester City te coachen, maar als het niet succesvol is, zal hij lang niet coachen. Manchester City manager wees erop, "Het is moeilijk om iets in uw bloed te veranderen. Uiteindelijk zijn alle de coach zal vasthouden aan wat ze vertrouwen. Ik wil meer geduld hebben, maar het is moeilijk. Natuurlijk moest ik wennen aan (soccer ), maar dit is niet kritisch, ik ga aan te passen aan de spelers die ik heb. ik verzeker u dat ik hard zal werken om te slagen. toen ik deze carrière te beëindigen toen ik het kampioenschap we goedkope voetbalshirts kopen geëvalueerd moeten worden, maar ik doe niet Zal mijn manier van werken veranderen. "
 
Van 2008 tot 2012 heeft Guardiola vier jaar gewerkt met Messi terwijl hij in Barcelona was en toen hij gevraagd werd over Messi, noteerde Guardiola dat hij de beste speler in de geschiedenis is. Nog beter in het Premiership, hij zal heel goed zijn, maar ik denk dat hij het meest geschikt is voor het einde van zijn carriere in Barcelona.