Uw winkelwagen is leeg!

Klok of koop kane chips

21-10-2017 0
Bell in de zomer van 2013 om Real Madrid te worden, werd de eerste ooit in de geschiedenis van de overdracht van de voetbal ter waarde van de miljarders, maar de heilige in Real Madrid is een aap geworden en nu is niet alleen de voetbalshirt bedrukken hoofdpositie gegarandeerd en kan de toekomst zijn en Mayoral Word deel van de overdracht van Kane.
 
Volgens de nul radio zei: Florentino heeft de overname van Kane bevestigd in de Champions League-wedstrijd tegen Tottenham voor de wedstrijd. Florentino heeft zelfs de baas Levi van Tottenham gevonden, de bedoeling uitgedragen om Bell te kopen. "Daily goal" onthulde dat Florentino 200 miljoen euro betaalt, maar Levi's vraagprijs is 200 miljoen pond. Tottenham baas dat Kane toekomst als de overdracht de moeite waard moet zijn meer dan deze zomer door Parijs Saint-Germain om 2,2 miljoen euro kocht Nemal.
 
En Florentino overweegt of Tottenham bereid is onderhandelingen te openen, het zal Bell en Mayoral zijn om mee te doen aan de overdracht, zoals ineengekomen om een ​​deel van de transferkosten te compenseren. En verkopen Bell is ook de toekomst van Kane om bij de strikerruimte in te gaan. In Florentino-standpunt is de toekomst van Real Madrid goedkope voetbalkleding om verder te streven naar de sleutelrol van de Britse markt, Kane, eerder dan de Bell van vandaag.
 
Florentino hoopt Bell in de toekomst te verkopen, maar de Westelijke media dat de heilige nu nu 60 miljoen euro waardeloos is, en Real Madrid's plaatsvervanger Mayoral en zelfs overgewaardeerd voor de waarde kan 30 miljoen euro bedragen , Een speler in het wolfsburgse enkel seizoen heeft slechts 2 doelpunten kunnen ook de prijs waarderen?
 
Bell toekomst als het leidt, de identiteit is erg beschamend, om de eerste paar seizoenen van de Grote St. te kennen wordt ook gezien als de impact van de Golden Globe-speler. En terug naar Tottenham ook geen gezicht op de oude fans, toen Bell om Real Madrid, zelfs bij de staking en staking, volledig aan de Tottenham fans te beledigen.