Uw winkelwagen is leeg!

Manchester City King nodigde uitgenodigde sterren uit om mee te

12-01-2018 0
Manchester City in de heenmatch van de halve finale van de League Cup 2: 1 zware overwinning op Bristol City, Manchester City heeft dit seizoen, naast geluk, ook zeven kennis opgedaan, maar weerspiegelt ook het team Krachtige, gigantische stralende ster. Zolang het tweede been gelijke tegenstanders combineert, kan Manchester City de League Cup-finale bereiken.
 
Manchester City is zo krachtig, maar nog steeds niet stoppen met kans Manchester City versterkt, hun grootste signeersessies deze winter prooi is Sanchez, kon hij al snel uitgegroeid tot de sleutel tot de tweede helft van de competitie team vier keer winnaar impact van het succes of falen! De kern van de stad in Manchester Debray was een woedende Sanchez: spelers zoals Sanchez, als we met ons mee voetbalshirt bedrukken kunnen doen, het is echt goed, we verwelkomen hem om mee te doen!
 
Is de zogenaamde held sympathiek! Debreuione opent recitatie Ann Schachees laat Arsenal ook Sanchez-squadron en spelersgezicht kan niet loslaten. Manchester City en Sanchez nieuws is geen nieuws, Manchester City heeft een Arsenal-contract aangeboden om te zien of Arsenal erin toestemde, omdat Manchester City op Sanchez zal worden geplaatst, en nu is het echt een beetje dringend.
 
Premier League rivalen Manchester City om een ​​sterke verstikking te maken, maar als Manchester City en opnieuw op het randje van de dood, de kracht van de test niet alleen spelers, maar ook geeft het team op het offensief eind moet ook worden versterkt, de media wordt momenteel besproken Focus, dat wil zeggen, single-core dual-core Silva, een van Debu Laone gemist, wie deelt de aanstootgevende banner?
 
offensieve repertoire Manchester City is momenteel ligt binnen en Debu Lao Silva, Sergio Aguero, Stirling, worden Sane frontcourt teamgenoten soort moeten taart te sturen om zich te voeden, en dan vertrouwen op hun eigen kracht om de kans om het spel te doden grijpen mensen. Sanchez is echter iemand die een kans kan maken om het spel te doden, zodat Sanchez de aanvalsroutines van Manchester City goedkope voetbalkleding kan verrijken, om te helpen bij het doorbreken van de reeks ijzeren loops is dit zeer nuttig.
 
Een andere reden is dat Gusus gewond raakte, zijn blessure aan Manchester City een aanvaller nodig had, Sanchez de meest geschikte kandidaat werd, zijn aankomst niet alleen om het gebrek aan warmte goed te maken, maar ook voor de aanslag op Manchester City Een sterkere klasse, zo'n persoon met een rijke ervaring in de competitie, moet Manchester City nog sterker maken bij de Four Crown!