Uw winkelwagen is leeg!

Parijs Saint-Germain tekent het doel op de Chelsea-ijzeren kant

11-10-2017 0
Parijs Saint-Germain ondertekent de doelstelling die gericht is op de Chelsea-ijzeren kant Kant, de club wordt als volgend kandidaat beschouwd om volgend jaar Motta te vervangen.
 
De 35-jarige Motta en Parijs contract loopt volgende zomer uit, rekening houdend met de leeftijdredenen, Parijs en hij blijft de mogelijkheid verlengen, maar de Italiaanse staat blijft goed handhaven. Parijs media zei dat Parijs voetbalshirts momenteel actief op zoek is naar alternatieven voor Motta, de nieuwe directeur Enrique van de club zal Kan als beste kandidaat zijn.
 
In feite, vorige zomer, Parijs activeert ook Kant twee keer, en het Franse ijzeren sprak voor gesprekken, maar uiteindelijk kreeg Chelsea Kant. Canter serie om Leicester City te helpen, Chelsea won de Premiership kampioenen, zijn vermogen om raids in het middenveld te onderscheppen is de top van de wereld.
 
Het is het vermelden waard dat, Kantor zei in een interview een paar dagen geleden sprak ook over Parijs en had contact met :. "Toen ik de kans om mee te doen Leicester City naar Parijs, maar ik heb liever in de Premier League." Maar veel geld om deze zomer, Parijs ondertekenen Nei Maer en Mbapi, is al het Champions goedkope voetbalkleding League-team. Hoewel de Parijse Club door de financiële beurs van de UEFA wordt beperkt, maar zolang de kant bereid is om mee te doen, zullen de Franse tirannen zeker door de operatie worden ondertekend.