Uw winkelwagen is leeg!

Pique komt opgeschort

21-11-2017 0
Ondanks de 3-0 overwinning op Leganes weg, kan worden gezegd dat Barcelona in de La Liga-seizoensstart soepel vaart. Echter, in het spel, de verdediging van het team pijler Pique at de vijfde gele kaart in de competitie dit seizoen, zal de schorsing tegenkomen. Aangezien de speler had een andere verdediger Javier Mascherano zijn ten dode opgeschreven door blessures miste de komende vier weken het spel, dus de volgende ronde van de Primera División Tweede Wereldoorlog Slag bij Valencia, kan Barca moeten lange oorlog te regelen Weiermalun eerste optredens, die ook de Belgische onderdanen zullen zijn dit voetbalshirts sale seizoen het debuut van Barcelona in naam van de competitie.
 
Pique in de wedstrijd tegen Leganes-spel, op de scheidsrechter Marion beledigd, bijna geleid tot de tweede gele kaart
 
Battle Leganes weekend spel, Pique in de verdediging Amla Bad, pech te eten vijf gele kaarten dit seizoen, en dus zal hij volgende week de wedstrijd te missen met Valencia. Op het moment van de wedstrijd legde vier schoten van Spaanse sporten Pique's dialoog met de scheidsrechter vast. Volgens de heersende beeld is in de 29e minuut van de wedstrijd, Pique in de verdediging als de Bart Amla, omdat de overtredingen en de scheidsrechter gele kaart waarschuwing Mali Enke. Dan Barcelona coach naast het speelveld Valverde erg boos, schreeuwde hij naar de grensrechter: "Heb je niet zien wat Amra Bart ook La Pike" Met coach cheer, veld Pique dit is natuurlijk niet de niet-naleving krassen, zei hij tegen de scheidsrechter Mali Enke: ".. ik weet dat u denkt over me kaarten graven thuis recht recht recht, zul je een goede lang geleden" en vervolgens in de tweede helft van de eerste 52 minuten, de defensieve na het einde van een ronde, Pique en weer kon de verleiding niet weerstaan ​​van de mond, glimlachte hij en Mali Enke riep: "Hey, Endy Arnold, Arnold Endy, om u niet te vergeten niet lang goed te zijn voetbalshirt bedrukken. je bent voor ons, rechts. (no me digas que no la tenias apuntada ...) "veel geluk, want deze zin Pique niet een tweede gele kaart kreeg, maar het kan niet in het weekend te veranderen Opschortingssituatie.
 
Meer nog, de supporters van Barcelona zijn bang dat de derde ploegverdediger Javier Mascherano geblesseerd is geraakt in de nationale teamwedstrijd en de wedstrijd tegen Valencia zeker zal missen