Uw winkelwagen is leeg!

Turan gehuurd toetreden Galatasaray

10-08-2017 0
Barcelona algemene Turan is nu dicht bij het verlaten van Barcelona naar de aarde super reuzen Galatasaray spelen. Terwijl Barca willen rechtstreeks verkopen aan Turan, Galatasaray maar ik wil gewoon te introduceren in bruikleen Turan. En in Tulane eigen Zhou Xuan, hebben Barca in principe ingestemd met de grond over standpunten van het team.
 
Turan venster in de zomer van 2015 om toe te treden Barcelona, ​​maar omdat op dat moment de FIFA Barca gestraft, en het was pas in januari 2016 werd Turan in Barcelona geregistreerd. Maar in de ploeg Barcelona, ​​Turan is het moeilijk om een ​​voet aan de grond te krijgen. Als het spelen op de vleugel, slechte snelheid en verticale Turan aanval mogelijkheden, en als schopte avant-garde, defensief vermogen Tulane is niet geruststellend.
 
Daarom is de recente meer dan zes maanden, zal gaan over de Turan nieuws bleef wassen van Barcelona. Super team heeft ook gekoppeld aan Turan, maar dan niet het nieuws. Een paar dagen geleden het nieuws dat ik wil terugkeren naar Turan Atletico Madrid (januari volgend jaar), maar "Marca", zei Simeone voor het huidige vermogen Turan sceptisch, weigerde te herinneren. Van de huidige berichten in de media, is het grondgebied super reuzen Galatasaray zijn zeer geïnteresseerd in Turan.
 
Een paar dagen geleden, in een interview met Galatasaray voorzitter ook sprak zijn vertrouwen uit in de inleiding Turan: "Turan van Galatasaray is uit te gaan, hij houdt van dit team, hopen we Tulane in Galatasaray met pensioen, we proberen dit bevordering van de overdracht is voltooid. "
 
Hoewel het wenselijk is om Turan Galatasaray te introduceren, maar er is een strijd met Barcelona in de aanbieding. Barcelona rechtstreeks Turan gewenste reiniging, het is alleen wenselijk, maar Galatasaray in bruikleen Turan opgeroepen. Vanuit de "krant Daily Sport," het nieuws daar, Turan heeft een verzoek om toelating tot barca uitgegeven, hoop dat Barcelona kan lening programma te accepteren. De Barcelona zijaanzicht van de Turan jaarsalaris tot 600 miljoen euro, heeft ook besloten in te stemmen met de opvattingen van Niagara, zo veel mogelijk om verliezen te vermijden.